שלום, אני גל, ואני מבשלת מאז שיכולתי להחזיק כף ביד. הכל התחיל מסבתא שלי שלימדה אותי את הבסיסים, ואפילו נרשמתי למאסטר שף ועברתי את האודישן הראשון! למרות שבחרתי לא להמשיך בגלל הביישנות מול המצלמות, תמיד אמרו לי שהאוכל שלי מאוד טעים ושאני צריכה לעסוק בזה באופן מקצועי. בזמנו זה פחות התאים לי, אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב על הכיוון הזה. יש לי גם ניסיון בבישול למשפחות – כשעבדתי כמטפלת, למרות שזה לא היה התפקיד שלי, בישלתי להם כל יום, תוך התחשבות בהעדפות ובצרכים רפואיים כמו בישול ואפייה ללא גלוטן. מדי פעם אני מארחת ארוחות בבית שלי, פשוט כי התגעגעתי לבשל ולהשקיע.
שלום, אני גל, ואני מבשלת מאז שיכולתי להחזיק כף ביד. הכל התחיל מסבתא שלי שלימדה אותי את הבסיסים, ואפילו נרשמתי למאסטר שף ועברתי את האודישן הראשון! למרות שבחרתי לא להמשיך בגלל הביישנות מול המצלמות, תמיד אמרו לי שהאוכל שלי מאוד טעים ושאני צריכה לעסוק בזה באופן מקצועי. בזמנו זה פחות התאים לי, אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב על הכיוון הזה. יש לי גם ניסיון בבישול למשפחות – כשעבדתי כמטפלת, למרות שזה לא היה התפקיד שלי, בישלתי להם כל יום, תוך התחשבות בהעדפות ובצרכים רפואיים כמו בישול ואפייה ללא גלוטן. מדי פעם אני מארחת ארוחות בבית שלי, פשוט כי התגעגעתי לבשל ולהשקיע.
טבח פרטי/אישי, טבח משפחתי, טבח לילדים/בית ספר, טבח לתפריט דיאטטי