שלום, שמי גיין ואני שפית ממוסמכת, דרים בנתניה. במהלך ה-14 השנים האחרונות, צברתי ניסיון רחב בתחום הבישול, הכולל עבודה עם מגוון סוגי אוכל מכל העולם: מהמטבח היפני, האיטלקי והצמחוני, דרך המטבח הסיני, התאילנדי והמזרח התיכון, ועד המטבח הישראלי והמזרח אירופאי.
אני מסוגלת לבשל לארועים מגוונים, בקייטנות או מחנאות, לבשל מנות משפחתיות, וכן לבשל לילדים בבתי ספר. גם אהבתי לתכנן תפריטים שמתחשבים בהעדפות המעסיק ולהכין מנות בהתאם. התודעה הדיאטטית שלי לא ממעיטה בטעמים שאני יכולה להכין.
למרות שאינני יכולה לשהות במשמרות של בחינה, אני זמינה בכל בוקר מיום שני עד שישי. אני ממוסמכת גם כקונדיטורית, ויש לי ניסיון בעבודה במטבחים שבהם שפת העבודה היא עברית או אנגלית.
אני תושבת נתניה ואני אוהבת להכין מנות של שפית, כמו "על האש" וקינוחים מקצועיים. ניסיון הניהול שלי מאפשר לי לנהל גם צוותים של עוזרי שף. אני לא מעשנת, ונענית לעבודה במשרה מלאה, עם או בלי לינה.
התחלתי במסדות ואז מלונות עד שהגתי למוסדות כמו בית חולים במאוחד מקלחת יולדות הכנה בישול של כול המזון ואוכל.
HACCP Certified